Buggywandeling

Elke derde zondag van de maand. We maken een wandeling van ongeveer 45 minuten (3 km) en ontdekken zo leuke plekjes in Rotselaar. Voor ouders met jonge kinderen die graag eens een fikse wandeling willen doen. Die graag andere ouders willen ontmoeten.

Locatie

Rotselaar 3110 leuke plekjes diverse locaties in Rotselaar

Ben jij ouder van een jong kind (0-4 jaar)? Wil jij graag andere ouders ontmoeten met jonge kinderen in Rotselaar? Wil jij graag wat vaker buitenkomen en Rotselaar ontdekken? Dan is de buggy wandeling iets voor jou!

We maken een fikse wandeling van ongeveer 45 minuten (max. 3 km). En ontdekken zo leuke plekjes in Rotselaar. Elke 3e zondag van de maand: 21 maart, 18 april, 16 mei, 20 juni, 18 juli en 15 augustus om 9u30.

De routes gaan langs verharde en onverharde paden. Een buggy met grotere luchtbanden of volle banden is een must. Je kind in een draagzak kan natuurlijk ook.

- Tijdens elke wandeling ontdekken we een andere plek in Rotselaar. Meer info over het vertrekpunt en andere praktische zaken ontvang je via mail, enkele dagen voor de wandeling.
- We volgen de geldende COVID19-maatregelen. De praktische organisatie van de wandeling is dus daarvan afhankelijk. We houden je op de hoogte via e-mail.
- Op voorhand inschrijven is verplicht. Eén inschrijving per volwassene. Inschrijven kan tot en met de vrijdag voor de geplande wandeling.

Voor ouders met jonge kinderen die graag eens een fikse wandeling willen doen. Die graag andere ouders willen ontmoeten.

#bewegen #ouders #jongekinderen #ontmoeten

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Op voorhand inschrijven is verplicht https://tinyurl.com/buggywandeling2021.

Eén inschrijving per volwassene. Inschrijven kan tot en met de vrijdag voor de geplande wandeling.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten